Věta, kterou nechce žádná holka před balením věcí slyšet od svého milého většinou zní: Nebudu cestovat s dámičkou, která veze kufr plný zbytečností!

Abych byla uvedena správně do reality: zavazadla budou taková, abychom je mohli nést na zádech s maximální 10 kg hmotností potřebných věcí. Ohledně “potřebných věcí” jsme museli ještě několikrát debatovat. Například fén na vlasy na seznamu potřebných věcí není – tečka. Nakonec jsem se tedy do limitu vešla. Na zabalených 9 kg jsem byla náležitě pyšná. Jen tak pro malý náhled, co můj batoh obsahuje – 1x slabá bunda s kapucou, 1x mikina, 1x svetr, 4x tričko, 2x kraťasy, 3x legíny, spodní prádlo, ponožky, plavky, sportovní rukavice, 1x sandále, 1x trekové bot, 2x ručník. Tohle byla ta jednodušší část, ale do kosmetické taštičky jsem si kecat nenechala.

Dobře, tak do mých “3 kosmetických taštiček” jsem si kecat nenechala. Do váhového limitu jsem se vešla, takže no stress! Na začátku jsem slýchala – to určitě neber, ale když se hledal např. opalovací krém, tak se samozřejmě hledal u mě. Koho by napadlo, že ten by potřeba být mohl. O zabalení lékárničky ani nemluvim. Jako zdravotní sestřička vypadám možná trochu jako dealer, ale vše co jsem sbalila, bylo doporučeno ve všech průvodcích na cesty, co jsem četla. Jak říkám, je lepší být připraven než překvapen, takže ani resuscitační maska se mi nezdá zbytečná….

Ohledně mé drahé polovičky toho moc rozepisovat nemusím. Jen ve zkratce – zabaleno měl téměř ve chvíli, kdy si nakoupil 6 triček v decathlonu, přidal pár trenek, ponožky, kraťasy, plavky a kartáček na zuby.

 

Kategorie: Blog